top of page

Vooraf
in gesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem ik graag alle tijd voor u om uw wensen in kaart te brengen en deze samen met u op papier te zetten of te digitaliseren.
​Voor nabestaanden is het regelen van een uitvaart een emotionele achtbaan waarin binnen enkele dagen besloten moet worden hoe de uitvaart er uit komt te zien. 
Emoties kunnen op lopen, de een wil dit en de ander wil dat of men weet niet precies welke muziek hun naaste echt leuk vond.
Het valt ook niet mee om na het overlijden van een naaste in korte tijd beslissingen te moeten nemen over het afscheid.
Je kunt tenslotte maar 1 keer afscheid nemen en dan moet alles in een keer goed.


Door tijdens leven na te denken over de dag van het afscheid creëert u rust voor u zelf en voor uw naasten voor wanneer het moment daar is.
Door terug te kijken op het leven komen vaak vele ideeën naar boven die een leidraad zouden kunnen zijn voor een draaiboek.
Samen kunnen we kijken naar de rode draad die door het leven heeft gelopen.
Door middel van deze rode draad en eventueel daarbij behorende symboliek kunnen we samen een afscheid samenstellen die echt persoonlijk en uniek is.

Ook wanneer u zelf al enigszins een beeld heeft van hoe u het zou willen, kan ik u helpen dit inzichtelijker te maken zodat de dag van uw uitvaart precies volgens uw wens verloopt.

 

Liever geen persoonlijk gesprek maar wel uw uitvaartwensen in kaart brengen?
Dat kan!
Vraag ons gratis uitvaartwensenboekje aan:

Telefonisch: 06-465 315 66
Per email: info@cadensuitvaartzorg.nl

 

Voel u vrij om contact op te nemen. Ik sta voor u klaar!

 

 

Cadens uitvaartzorg
Stationsstraat 48

4921 AD  MADE
Gemeente Drimmelen
 

bottom of page