Cadens uitvaartzorg

Stationsstraat 48
4921 AD Made

Tel: 06 465 315 66

Mail: info@cadensuitvaartzorg.nl

KvK: 65080645

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2015 Cadens

Recensies

Remco

"Betrokken, zorgzaam, kundig, sociaal, vriendelijk en boven alles liefdevol en respectvol in de omgang. Ondanks het grote verlies van mijn broer deed de persoonlijke aandacht en betrokkenheid mij erg goed. Ik ben jullie hier zeer dankbaar voor "

Familie Jansen

"hoe groot het verdriet ook is ,hoe moeilijk het is om afscheid te moeten nemen. Cadens uitvaartzorg staat je met alles bij zodat jij met je Familie in alle rust bij je naasten kunt zijn. Afscheidskamer de Magnolia in de Wijngaerd was dan ook zeer waardevol voor ons. Avondwake en de uitvaart waren tot in de puntjes verzorgd . Onze dank is groot dat wij dit hebben mogen ervaren. Charlotte bedankt voor je mooie woorden en wat kan jij prachtig zingen ! Het is helemaal gegaan zoals wij het in gedachten hadden.❤Familie Jansen."

Ines
"We hebben een waardige uitvaart van mijn man gehad. Het afscheid had niet beter en mooier kunnen zijn. De persoonlijke aandacht deed zo goed!!"

Ina
"Wij hebben een respect- en liefdevolle begeleiding gehad bij de uitvaart van onze zoon. Ze begreep onze wensen, nog voordat wij ze goed onder woorden konden brengen. Alles werd tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Ze was een oprechte steun en toeverlaat."

Belinda

"Wat waren wij blij met jou als uitvaartverzorger voor ons moedertje. De dag precies zoals we het ons voor hadden gesteld en niets was je te veel en alles kon. Wanneer je in de zwarte wolk van een uitvaart zit dan ziet het leven er grauw uit. Maar door jouw persoonlijkheid was het een uitvaart met kleur waarvan we niet eens wisten dat dat bestond. Lieve Charlotte dankjewel voor alles wat je voor ons moedertje en ons gedaan hebt." dank dank dank en we hebben je kaartje!

Martine
"Lieve Charlotte, Belinda heeft het je ook al gezegd en Saskia ook, maar ik wil het gewoon ook nog een keer kwijt. Dankjewel voor alles wat je voor ons moedertje gedaan hebt. En ook namens de kleinkinderen. Het linten ritueel zullen ze nooit meer vergeten. Zelfs de jongste, Larissa bewaard het lintje van oma onder haar kussen. " Nogmaals bedankt voor alle goeie zorgen en tot ziens!"

Dhr. T.

"Ook ik wilde je nog bedanken voor de fijne begeleiding die je hebt geboden. Je was een ‘rots in de branding’.
Je was er, dacht mee en gaf ons alle regie die we konden dragen.
Daardoor is het zeer persoonlijk afscheid geworden dat helemaal in goede banen is geleid, ondanks het grote aantal aanwezigen.

Bedankt! "

Mevr. Hermans

"De samenwerking met de uitvaartbegeleidster Charlotte Ruijtenberg en haar man Rodger was zeer goed. Zeer persoonlijk, hartelijk en zeer behulpzaam. Heeft zeer goed gewerkt om van het afscheid een onvergetelijke en bijzondere dag te maken. Heel veel complimenten gekregen van de mensen die Jo thuis kwamen bezoeken, keurige kleding, fleurige gepaste sjaal. Vooral de meegekomen begeleidster Monique die er was om de mensen aan de deur te ontvangen bij 't bezoek aan de overledene.

Ik heb alleen maar heel veel waardering hoe alles die moeilijke dagen is verlopen ze was een zeer bijzondere steun voor mij en familie"

Mevr. Bosman

"Ik ben normaal een persoon van veel woorden maar wat is het heerlijk als, wanneer deze er dan ineens niet meer zijn omdat de situatie waar je in terecht bent gekomen onbeschrijfelijk is, er geen woorden nodig zijn omdat iemand je begrijpt, voelt en bij de hand neemt.
Wanneer je geen ruimte voelt en er dan voor jou ruimte wordt gemaakt, aan huis, op maat, passende bij wat jij nodig hebt!
Charlotte, een warm lief oprecht en fijn persoon, met vele talenten waaronder haar massages!!!
Alles met volledige aandacht liefde, vertrouwen en afstemming en dat voel je.... ervaar het zelf!

Want zelfs al deze woorden beschrijven niet wat ze mij geboden heeft en nog steeds geeft/deelt.
Ik gun jou hetzelfde"